Tottiksessa upit alkaa olla kivasti kondiksessa. Nyt vain luoksetulojen vauhti on kärsinyt, mutta sain sitä hieman petrattua naksuttamalla oikeaa mielentilaa paikalla istumiseen. Tätä jatkan vielä ja vasta sitten yhdistän osat, kun luoksari on taas vauhdikas ja ilme oikea.

Noutoja on tullut taas varmaan liikaa kaikkinensa, sillä palautukset eilen olivat aivan kamalia... Näissä pitäisi varmaan pyrkiä vähempiin toistoihin ja ruhtinaallisempaan palkkaamiseen... En tiä... Vai onkohan ongelmana se, etten ole vahvistanut kapuloiden kanssa juoksemista? Senkin voisi tähän väliin vielä tehdä...

Seuraaminen on puolestaan levähtänyt, kun en ole sitä viime aikoina treenannut. Kotona suhuu tosi hienosti, joten yritän ottaa saman linjan kentälle eli tiheän vahvistamisen ruoalla! Leikit lopuksi.

Kakeissa täytyy nyt kasvattaa odotusaikaa ennen palkkaa. Otan myös lelupalkan mukaan, jottei vaihtonopeus kärsi odotuttamisesta.

Hyppy ja jäävät saavat tulla kuvioon vasta seuraavalla viikolla. Ihan pienesti olen kyllä jääviäkin koiralle muistutellut.