Olen treenannut ruutua siis kotona kahdesti ja eilen menimme ulos. Iippana oli heti aivan tohkeissaan, kun näki, että laitan merkit maahan ja se kävi innoissaan lätkimässä lätkää. Poistin lätkän het muutaman toiston jälkeen, mutta se ei menoa hidastanut. Poju meni varmaan 10-15 kertaa ruudun keskelle suorilta ja jäi odottamaan palloa. Vain pari kertaa yritti pysähtyä ruudun eteen, mutta näissäkin korjasi itse ruutuun! Superia! Avainsana taitaa olla siinä, että ihan oikeasti täytyy siirtyä eteenpäin, kun 80% onnistuu kahdessa peräkkäisessä sessiossa!
 
Ruutu ei ollut vielä täyskokoinen, ehkä vain 1,5m kantiltaan, mutta kasvatan sen kokoa hiljalleen ja otan reunanauhankin käyttöön seuraavalla kerralla.

Kotona aloitin myös tunnaritreenin. Kaksi treenikertaa eilen. Alkuun vahvistin oman kapulan haistamista, mutta pian laitoin jo kaksi kapulaa maahan ja vahvistin jälleen oman haistamista. Illalla laitoin kolmannenkin kapulan mukaan. Suurin osa toistoista hienoja, mutta pari kertaa Ihku kaappasi väärän. Näistä pikkujäähy ja oman kapulan poisto, jonka jälkeen homma sujui taas hienosti. Varmuudella 90-95% onnistui!

Taidan toistaa kuitenkin vielä kolmen kapulan treenin yhdessä sessiossa. Sitten vain lisää kapuloita kehiin ja aloitusnamikin täytyy yhdistää harjoitukseen. Wow!