Koiorankoulutuksessa on ollut taukoa, sillä olimme Uruguayssa ratsastusreissulla! Ihanan rentouttavaa!

Toistaiseksi vanhukset ovat vielä vanhemmilla hoidossa, mutta nekin tulevat kotio ilmeisesti torstaina. Mikko haki Iihkalin lauantaina ja sen kanssa olen aloittanut jo heti treenailun ja ns. normielon. Iippa on ollut ihanan hiljainen nyt, kun Ursula ei ole ollut sitä provosoimassa. U onkin maailman suurin mölinäkuningatar!

Sunnuntaina harkkasimme maneesilla. Pääteemana on nyt ollut leikittäminen, jotta fiilarin saadaan kohdalleen ja motivaatio kuntoon. Eilen kävimme myös Niihaman tallin pihalla reenailemassa Hennan ja Sarin kanssa kovasta pakkasesta huolimatta.

Tällä viikolla on tarkoitus palautella kaikkia opittuja asioita mieleen hiljalleen. Kakeissa täytyy helpottaa hieman, sillä tauko on luonut niiden suhteen hieman epävarmuutta. Palaan yksittäisliikkeestä palkkaukseen, kunnes liikkeet ovat taas varmat. Seuraaminen ja jäävät sekä paikkamakuualkeet ovat taas ihan kivat. Luoksetulon pari pysäytystä ovat sujuneet hienosti. Nyt rupean kasvattamaan odotusaikaa ennen palkitsemista, sillä reaktio on tällä hetkellä tarpeeksi nopea. Noutoa otin eilen hieman sisällä, ja sekin vaikutti hyvältä.

Loppuviikosta toivoisin pääseväni jo ruutu- sekä ohjattu nouto -treeneihin! Niidenkin alkeisiin on hyvät suunnitelmat mietitty. Jesh! Kivaa päästä opetteleen jotain ihan uutta!