Otin aamulenkillä kaikki koirat mukaan ja tallasin maton pesupaikalle. Veeralle ja Uldalle minihommaa, Ihkulle mielentilaa ja kaikki liikkeet hyppyä lukuunottamatta.

Aloitin Ihkulla seuraamisilla. Lelupalkka. Ilme oli hyvä, mutta ajoittain lumitöyssyjen kohdalla kontaktirikkoa ja paikan leviämistä. Kulmat myös hieman vajaat. Juoksu sujui kohtuudella. Kokonaisuus kohtuuhyvä, mutta kyllähän tuossa tekniikassa on hurjasti puutteita.

Kakkososuudella otin luoksetuloa. Pysäytykset heittopallolla ja "ole hyvä"-vapautuksella. Kertaalleen ennakoi, mutta korjasi seuraavalle. Alkuvauhti on kohtuullinen. Loppupätkän vauhti on huonontunut ja siirtyy raville ihan liian aikaisin... ja jää kauas. Eli loppuosuutta pitäisi oikeasti vahvistaa erillisenä osiona ja ketjuttaa koko homma takaisinpäin. Kesken luoksarin joku ystävällinen autoilija ajoi keskelle kenttää...! Jätin Ihkun paikallamakuuseen ja kävin keskustelemassa kuskin kanssa, joka osoitti sitten kuitenkin aivotoimintaa ja siirsi autonsa muualle. Iippa heilutteli iloisesti häntäänsä, kun palasin sen luo, joten hyvä paikkamakuutreeni kuitenkin.

Viimeisen osion aloitin noudolla, joka ei ole kyllä edennyt yhtään sekään. Alkuosa ok, mutta loppuvauhti hiipuu ja asema jää liian kauas. Muutamia toistoja, mutta nekin kyllä ihan turhia. Täytyy oikeasti opettaa tuo asia! Jatkoin liikkeestä uppiin, joka parani, kun palkkasin het taa heitetyllä pallolla. Liikkeestä maahanmenoa namilla. Näissäkin paranemista toistojen myötä. Loppuun kaket, joissa frisbee palkaksi toisesta nousemisesta.

Kotosalla naksuttelin ruoan vielä nopeista maahanmenoista eri asemissa. Juoksin paikalla ja siitäkin iippa suhahti hienosti alas, kun nyt tajusin asiaa ruveta vahvistamaan. Sitten seiniä pitkin seuruuta ja lopuksi vielä muutama täyskäännöksen vahvistaminen.

Ja nyt myssy päähän, että pääsisin jossain edes eteenpäin!