Sunnuntaina taas maneesitreeneissä. Ensimmäisessä pätkässä Sari käskytti ja Marika kuvasi videolle seuraamistamme. Hyvin sujui! Asento oli tiivis ja kulmatkin hyviä! :)

Kakkosvaiheessa otin luoksetuloa pätkissä. Hieman meni plörinäksi, sillä en ole luonut osa-alueita vielä riittävän vahvoiksi! Se nyt seuraavaksi työn alle. Lisäksi pari noudon palautusta, joista palkka vauhdista ennen hidastusta.

Kolmosvaiheessa Ihku rupesi katselemaan kammoten Hetaa ja myöhemmin myös Elinaa. Nano & Heta olivat pistäneet hösseliksi maneesilla ja ohjaajat olivat tähän liittyen hieman kiihtyneitä. Ilmeisesti Ihku vaistosi, että ilmassa on liikaa adrenaliinia, ja siitä sen voimakas reaktio maneesiin tultaessa.

En saanut koiraa oikein mitenkään rentoutumaan, mutta jatkoin suunnitelmien mukaan Marikan käskytyksellä kisamaiset liikkeestä seisominen ja maahanmeno, kaket ja hyppy. Ihku oli tosi kurmittuneen näköinen, ei palkittunut kehuista enkä meinannut saada sitä millään leikkimään ilman leluarsenaalia. Teki kuitenkin ihan hyvin hommansa! Eli aika vahvassa liikkeet ovat, jos tuossa henkisessä tilassa voi toimia.... Jossain kohden Ihku innostui hieman leikkimäänkin kanssani, mutta ilme oli kova ja leikkimisessä oli hurjasti aggrea mukana. Ihan lopuksi Elina tuli paijaamaan Ihkua ja siinä samassa pojun ilme suli ja se rupesi käyttäytymään normaalisti. Huh! Näitä täytyy oppia lukemaan, ettei tuollainen tunnetila pääse vahingossa yleistymään!

Aivan viimeksi paikkaistuminen ja -makuu ryhmäliikkeinä. Istumisessa hieman tassutusta, joten se täytyy rakentaa kotosalla. Paikkamakuu meni hyvin! :)