HUI!

Vein Minnan Prismaan ostoksille ja järjestin Ihkulle kokeet siinä välissä parkkiksella. Alkuun kiertelimme parkkiksella hetken ja naksuttelin kontaktista. Jännää oli...

Paikkamakuu 4 min -- 8   Ihkun takana oli kärryparkki, jota tultiin tietenkin juuri tyhjentämään, kun aloitimme. Kaiken varmuuden vuoksi tulin osin pois piilosta, jotta pystyin valvomaan tilannetta. Hieman Ihku liikutteli etutassujaan, kun takana kolisi, mutta vakaasti pysyi!

Seuraaminen -- 8    Ihan kohtuullista seuraamista. Juoksussa aavistus etäisyyden kasvamista ja jossain täyskäännöksessä hieman leviämistä, kuten myös vasemmalle käännöksissä. Kerran sanoin vahingossa käskyn käännöksessä.

Liikkeestä seisominen -- 9   Katsoin varjosta, että pysähtyi hyvin.

Luoksetulo -- 5   Jäi hyvin, muttei lähtenyt eka käskyllä! Toisella käskyllä lähti kovaa, tuli siististi eteen saakka ja perusasento hyvä. Treenivaiheen vuoksi jätin pysäyksen tekemättä, siksi matalat pisteet.

Tästä palkaksi takana odottanut frisbee!

Liikkeestä maahanmeno -- 8   Hiukan hidas kyynärien lasku maahan.

Nouto -- 8   Alku hyvin, mutta palautti ravaten. Loppu ok.

Kaket -- 8   Aloitti itse maahanmenon ensimmäisen istumisen jälkeen.

Hyppy -- 0!   Ei tajunnut yhtään koko estettä. Meni maahan kahdesti. Kun näytin kädellä, leiskautti esteen yli, mutta istui vasta toisella käskyllä, kun taas piti ihmetellä ihmisiä.

Kokonaisvaikutus -- 8   Siistiä, mutta ponnetonta. Vasta hypyn jälkeen sain leikitettyä Ihkua jotenkin. 

Loppupalkaksi hiukan leikitystä supikoiralla ja iiiiso kippo ruokaa, jossa kissanruokapaketti seassa.

Eli ei saatu ykkös-tulosta, mutta nyt tiedän, mitä teen loppuajan ennen koetta! Nostan fiilareita, opettelen leikittämistä ilman leluja ja teen kaikkea, mikä tukee koiraa! Käyn eri paikoissa ja naksuttelen aluksi kontaktista, jotta koira rentoutuu. Sitten vasta leikitykset. Jesh! Kyllä tämä tästä!