Kävimme koirien kanssa katsomassa Tarjan pientä Teslaa 9-viikkoa. Pensku oli ihan naatti henkisesti tavattuaan kolme niin suurta koiraa! Aika söpö ja fiksun oloinen penne! :)

Iltasella kävin Merjan ja Lilin kanssa navetalla treenaamassa. Olin jopa perunut Heidin ratsastustunnin tämän vuoksi!

Alkuun vahvistin Ihkun kontaktia ja puhaltelin sitä pois lattian hajuista. Aika pian koira rupesi keskittymään jo ihan hienosti ja pikku häiriöseuruutamisen jälkeen päätin treenata oikein oikeastikin. Aloitin kisamaisella seuruulla, jossa koira yllättäin keulii ja siitä johtuen perä hieman leviää. Nyt palkkauksen suuntaa on tarkennettava taas vasemmalle ja taakse. Juoksussa hieman väljyyttä, mutta kokonaisuus hyvin! Ilman varsinaista palkkausta luoksetuloon, joka alkoi hyvin, mutta merkin kohdalla haistoi maata eikä nähnyt käsimerkkiä eikä pysähtynyt. Uusinnassa taas ennakoi ja vauhti hiipui myös kakkososuudelle. Kakeissa istumaan nousut vasta toisilla käskyillä sillä maan hajut houkuttelivat. Hypyssä totaalijumi takaisintullessa ja sitä sitten leikiteltiin useaan otteeseen. Istuminen ok. Kimppapaikkamakuu sujui hyvin valtavasta häiriöstä huolimatta (=seuraavat navetan käyttäjät kolistivat oven takana).

HUh! Kiitos hyvistä kommenteista ja mukavasta treeniseurasta Merja ja Lili! On kyllä hyvä vaihtaa aina välillä hieman ympäristöä näinkin konkreettisesti!

Viimeisen viikon ohjelmana maasta luopuminen kakeissa ja luoksetulossa. Noutoa jatketaan aiemman planin mukaan. Seuraamisen asennon tarkistus ja tiiviin juoksun vahvistus. Hypyt!