Aloitin seuraamisilla ja käännösten vahvistamisella kääntymällä yli kulmien. Kokonaisuus hyvä! Lisäksi hieman juoksemista, joka sekin etenee hiljalleen.

Kakkososuudessa vahvistin luoksetulon eteentuloa ja sivulle siirtymistä. Kotitreenit  ovat tuottaneet tulosta (vain kaksi kertaa!!) ja hienosti löytyi tiivios asento edestä ja koko koira oli intoa piukassa, kun kriteeri oli selvä ja tiukka. Luoksari 12 m:stä hieno! Naksautin vauhdista, mutta koira eteni hienosti eteen saakka! Sitten ahnehdin ja otin pitkältä matkalta pysäyksen, joka hieman valui. Palkkasin kuitenkin. Tämän jälkeen jätin takapalkan ja eteneminen loppui tyystin! Kahden yrityksen jälkeen siirsin koiran lempeästi jäähylle ja leikin hieman Ursiksen kanssa.

Uusintayrityksellä sain Ihkun taas tulemaan luo, mutta takapalkasta välittämättä jättämistä on nyt treenattava ennen pysäyksiä!

Henna tuli paikalle ja Ulda oli häiriönä Nanolle. Hienosti sujui! Mutta mummosta alkoi loppua jo virta ja äänisaasteen määrä kasvoi... :)

Lopuksi otin vielä noutoa Ihkun kanssa Nanon ollessa häiriönä. Aika kivasti sujui koko ketju. Nyt täytyy kuitenkin vielä vahvistaa noudon palautusvauhtia hiljaa kasvavalla etäisyydellä. Ei saa ahnehtia liikaa, sillä silloin vauhti hiipuu.

Kokonaisuudessaan erinomaisen hyvät treenit! Ajatusmyssy on auttanut!