Kävelin porosten kanssa Niihaman kentälle treenailemaan. Ursula sai hiukan hillua kanssa. Se on ressukka jäänyt hieman varjoon viime aikoina... Häiriönä kentällä oli Outi kavereineen. Bueno. Tyhjä kenttä olisikin ollut tuhlausta.

Naksuttelin Ihkulle siis kontaktista malihäiriössä ja otin liukkaalla alustalla muutaman lyhyehkön pätkän seuraamista. Myös liikkeestä maahanmeno. Nämä hyvin.

Kakkososuudella taas kontaktia ja luoksetulo. Taas Iippa katseli malluaisia jätössä, mutta lähtö oli kuitenkin hieno. Naksu vauhdista ja palkka koira yli taa. Jatkoin tämän jälkeen eri asioiden erottelua ja latenssin naksuttelua. Mukana istu, maahan ja nouto sekä muutaman kerran sivulle tulo. Hienosti pieni keskittyi ja virheitä tuli tosi vähän. Noudon vauhti jäi kuitenkin vajaaksi, vaikka palkkasin noudoista pallolla ja muista namilla...

Jatkoin lenkkiä kotia kohden metsän kautta ja pää suhisten mietin mitä tuolle noudolle tekisin. Paluumatkalla jätin Ihkun pyörätielle istumaan, jätin kapulan puoliväliin ja kutsuin nouda-käskyllä. Koira lähti täysillä ja nappasi kapulan. Ekalla kerralla palkka nostosta. Seuraavalla kerralla koira heitti itse kapulan sivuun mua lähestyessään... taisin huojua hieman tai jotain. Tästä uusinta, jossa naksu vasta eteentulon jälkeen ja wow! Tuo viimeinen palautus oli hieno! Siis alusta loppuun ja tosi kovaa!