Alan olla aika täysi tuota noutamista kahden viikon treenaamisen jälkeen... Päätin siis aloittaa up-treenit, vaikka noutoon etäisyyden ja vauhdin kasvatus jäikin puolitiehen. Mukavaa tehdä vaihteeksi jotain uutta, sekä minun että Ihkun mielestä.

Jo eka treeneissä sain vedeltyä Ihkua hihnasta, niin että jäbä jökötti vain tiiviisti neljällä tassullaan eikä suostunut liikkumaan. Tassujen koskemisen sietäminen oli hieman hankalampaa ja vasemmalta puolen kierto myös. Hyvin Ihku kuitenkin sieti kyljistä tönimiset ja pepun alaspäin painamisen! :) Vielä pari päivää kotisiedätystä sekä latenssin teko ja sitten taas maailmalle kiertämään.

Illalla oli taas Tamskin tottis-treenit, joiden jälkeen myös ipana pääsi hieman treenailemaan. Olin vain itse jo ihan superväsy, joten treeni venyi hieman pitkäksi, ja oli kaikinpuolin sekavaa. Alkuun noutoja ja kisamainen hyppy, joka sujui hienosti ensimmäisen epäröinnin jälkeen. Itse noudot... joo... ei niin hyvin. Ahaa-elämyksen sain kuitenkin, kun Ihku jossain vaiheessa tajusi, että kentällä on ollut naisia ja sen nenä liimautui maahan. En tiedä mikä muhun meni, mutta jotenkin rupesin käskyttämään koiraa istumaan, ja koska istuminen on tosi varmaa, se istahti, jolloin nenu nousi maasta. Näitä sitten tein heti, kun nenä laski ja pian pääsin tilanteeseen, jossa koira ei halunnut edes haistaa maata. Vaihdoin myös treeneemaan varmaan narttujen pissapaikkaan ja tässä sama juttu. Testasin vielä noutokapulan nostoja ja maahanmenoja samassa. Alkuun Ihku ikään kuin ohimennen nussutti maata noutokapulan yli, mutta tiiviillä frekvenssillä se vaihtoi kuitenkin nopeasti kapulan nostoon ja unohti ihanat haisut! Wow! Enpä olisi tätä meistä uskonut!