Perjantaina kävimme Sarin & Elvin kanssa ensin lenkillä ja sitten teimme T:n pihaan jäljet. Menin laskuissa sekaisin, mutta Ihkun jälki oli 800-1000 askelta. Kolme esinettä, alussa tyhjiä 25, hirmuinen helle. Pisimmillään tyhjiä 70.

Poju oli alkuun hiukan taas huonossa vireessä. Lähti hyvin liikkeelle, mutta kun nameja ei heti löytynyt iski epävarmuus. Alun jälkeen homma kuitenkin parani huomattavasti.

Ensimmäisellä suoralla valeilmaisu, johon menin lankaan. Esineiden ilmaisut jatkossa hyviä, mutta hieman lonkka-asentoa kuumuudesta johtuen ja alkuun hiukan varastamista jäljelle. Kulmat sujuivat yhtä piikkiä lukuunottamatta erinomaisesti. Loppumatkasta auringonpaahde teki tehtävänsä ja Ihku jäi kahdesti maahan lepäämään ja henkeään haukkomaan. Näissä maahanmeno oli kuitenkin aivan erilainen kuin valeilmaisussa ja niistä koira lähti myös itsenäisesti jatkamaan jälkeä. Loppukipolla hyppivät varikset aiheuttivat pientä viettikatkoa kertaalleen, mutta kokonaisuus ihan ok.

Loppuleikissä wubballa Ihku syttyi niin, että mun oli pakko luovuttaa! En jaksanut enää helteessä heilua koiran tahtiin! ;)

Seuraavalla kerralla teen lyhyemmän jäljen ja alkutyhien suhteen on nyt oltava tarkkana ja kasvatettava niiden määrää varioiden, jotta koiran itseluottamus säilyy.