Lauantaina ja sunnuntaina tein 550 ja 530 askeleen jäljet, joissa piikkejä ja suoria, myös esineitä 4-5. Molemmilla kerroilla alustana märkä pelto ja sataa tihuutti. Tyhjiä ~30 aina kerrallaan.

En ollut oikein tyytyväinen kumpaankaan suoritukseen... Ihku aloitti ihan ok, mutta intoa ei juuri ollut ja eteneminen oli verkkaista. Myös viettikatkoja ja esineillä myös ilmaisemattomuutta... Lopuksi sentään leikki hyvin ja innoissaan. Jälkimmäisellä jäljellä palkitsin myös esineistä osin leikkien, mutta tämä ei tuntunut oikein vaikuttavan mietenkään ilmaisuhalukkuuteen.

Eilen tallasin ns. korjausjäljen Algolille. 190 askeleen suora, ei esineitä. Tyhjiä ad 30, mutta nyt namitusta huomattavasti lyhyempinä pätkinä eli ad 6 askelta kerrallaan. Namina sekä oma ruoka että maksapihvin palat. Puolivälissä yksi kippo, lopussa kyljys kipossa.

Hetsasin alkua ja koira lähti hyvin. Kun nenä nousi ylös ja tuli viettikatkos, rupesin vetämään koiraa taa päin pois jäljeltä. Tämä auttoi, sillä Ihku painoi nenun nopeasti maahan ja lähti jäljestämään ihan kivalla vedolla, ja homma parani vain loppua kohden mentäessä. ajoittain näytti jäljestävän vain oikeaa askelmaa... en ole ihan varma. Tässä varmaan jäljen vanhentaminen kuitenkin auttaa. nyt en voinut vanhentaa yhtään varisten takia. Purkkien ilmaisut hyviä ja loppuleikki kunnon draivilla!