Sunnuntaina kävimme Marikan kanssa Koskissa treenailemassa. Ihku otti lähinnä leikkiä, joka onnistui parissa ekassa sessiossa kohtuudella, mutta räiskyvin osuus jäi uupumaan, kolmannessa sessiossa tilanteessa selkeämpi huononeminen. En oikein itse päässyt tilanteen tasalle ja paikka oli koiralle aivan uusi.

Vaihdoimme vielä pienen uimarannan viereen, jossa tein sitten ihan hyvän korjauksen. Ihku odotti autossa, josta otin suoraan räjähtävän lähdön leluun, hetki leikkimistä ja koira vauhdista autoon. Nyt oli fiilarit kohdillaan! ... ja mun kunto meinasi heti loppua kesken.

Maanantaina ehdin Ihkun kanssa ensimmäistä kertaa Tavesin treeneihin. Omat koulutusvuorot ovat tältä erää ohi, ja nyt voin ihan keskittyä omaan koiruliin :). Pääsin paikalle niin, että aloitin penturyhmän kanssa rivistössä. Hiukan oli vaikeuksia päästä kentälle, mutta palkkasin tiheästi kontaktista, ja niin homma rupesi toimimaan. Riikka kävi silittämässä Ihkua ja tästä jatkoimme seuraten pois. Otin jääviä, joissa nyt istumisen ja maahanmenon sotkemista, mutta vauhtia löytyi selvästi aiempaa enemmän. Lisäksi otin luoksarin, jossa lähtövauhdin vahvistus ja siitä leikkien autoon.

Kakkososuudella menin vain leikkimään kentälle, mutta otin varulta noutokapulan mukaan. Koska Ihku syttyi tosi hyvin, noudatin kapulan välissä pari kertaa, ja nämä olivat molemmat hienoja!

Viimeisessä sessiossa osallistuin BH-koulutukseen. Ensin ilmottautuminen ja henkilöryhmää. Näissä palkkasin tiiviisti namilla ja hienosti homma sujui näin eka kerraksi. Sitten reilun 5 min paikallamakuu kaatosateessa. Hiukan koira vinkui ja siirsi kerran tassua, hiukan haistelua. Pysyminen oli kuitenkin varmaa, tässä käytin toki tiivistä palkkausta hyväkseni. Mutta kokonaisuutena hyvä alku kuukauden päästä tulevaa BH-koetta silmällä pitäen!

Lopuksi suhasimme vielä Tarjan ja Teslan kanssa lenkille. Ursulakin oli toki mukana.