Eilen otin etäpalkkauksen taas kuvioihin. Illalla oli Tamskin ryhmän treenit, joita ennen ehdin ottaa yhden session ja sen jälkeen toisen. Hiukan mua hermostutti näköjään, kun en ole pitkään aikaan kunnolla treenannut muiden läsnäollessa... kiitos Sari & Marika!

Eka sessiossa hiukan BH:n ihmisryhmää ja seuraamista. Palkka etänä. Tämän leikittämisestä suoraan noutoon, jossa muuten ok, mutta koira tiputti kapulan mun eteen ja sen vuoksi täytyi otta uusinta, joka kohtuudella. Vauhti ja into ovat nyt hyvät, mutta etupaikan etäisyys on kasvanut, joten näitä täytyy taas vahvistaa erikseen. Leikin ohessa vielä toinen seuruupätkä, joka sujui paremmin. Tästä taas etäpalkka.

Toisessa sessiossa mä olin jo tosi väsynyt edellisillan Green Day-keikan jäljiltä... ja hermo meinas mennä heti... Paikalliset mukulat ärsytti ja Ihkun kontaktinpito oli huonoa... Auuuh! Onneksi S&M tulivat hätiin ja sain otettua yhden vauhtiluoksarin hetsauksella, ja tämä olikin hieno. Palkkaus aavistuksen myöhässä. Siitä seuruuta, liikkeestä maahan (hieman hidas) ja luoksetulo loppuun saakka, jotka ok. Luoksarinkin etuasento on nyt hieman väljentynyt, joten sitäkin pitää hiukan vahvistella.

Aamulenkillä tein myös etäpalkkatreenit, ja nämä sujuivat hienosti. Näin jatkan nyt taas hetken. Ja lisääntyvässä määrin palkkaamattomuutta kehiin.

Aamulla paikkamakuu sisällä sujui kohtuudella. 3 min kasassa.