Nyt pidensin jälkiä taas ja vanhensinkin. Molemmat tein R:n pelloille.

Eilen aamusta tein 950 askeleen jäljen, jolla 5 esinettä. Vanhetin jälkeä 1h 50 min. 1 esine jäi peltoon, muuten suoritus oli ihan hyvä.

Tänään tein 1170 askeleen ja 2h 15 min vanhan jäljen, jolla 7 esinettä, joista löytyi 6. Viimeisen kanssa oli tosin lisäksi ilmaisemisongelmaa... Tämän päivän pitkän jäljen alku sujui tosi hienosti. N. 300-400 askeleen seudussa pelto oli kuiva ja Ihku vaihtoi harhajäljelle. Vaikka estin sitä menemästä, se valitsi ko. jäljen aina vain uudestaan. Annoin sen jäljestää sitä sitten hieman ja reilun 10m jälkeen Ipana nosti nenäänsä ja oli kovin epävarman näköinen. Tässä vaiheessa vein sen takaisin hukkapaikkaan ja johdatin sen sitten ihan avustettuna harhakohdan yli ja löytyihän se oikeakin jälki sitten. Tästä Ihku jatkoi muuten hyvin, mutta yksi esine todellakin jäi peltoon. Polun ylitys oli myös vaikea, mutta hetken odottelun jälkeen Ihku löysi ylityskohdan ja homma jatkui. Aivan viime metreillä koira sitten kävi levottomaksi ja nosti nenäänsä ja kusaisikin... Sain sen vielä jatkamaan, mutta meinasi olla ilmaisematta viimeisen esineen... Ihku jäi pyörimään esineen päälle, mutta meni maahan vasta kun pysähdyin ja estin sitä etenemästä.

Nyt täytyy siis harkata kuivaa maata lyhyillä jäljillä ja täytynee kysyä viisaammilta apua, jotta miten noiden harhajälkien kanssa kannattaisi toimia. Muuten olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen Ihkun toimintaan. Se on tosi hyvä!