Sari tallasi Marikalla talkoiden jälkeisenä aamuna Ihkulle hienon jäljen kuivalle korjatulle pellolle... mutta nyt jälki todellakin oli liian vaikea. Se meni hukkaan heti paalulta, eli koira ei löytänyt edes jäljen aloitussuuntaa. Vaikeapa siinä oli sit ohjastaa. Ilmavainulla löytyi ensimmäinen esine, mutta tämän jälkeen jatko ihan samanlaista ja lopetin homman sit vielä yhteen yritykseen myötätuulessa. Ilmeisesti alusta oli niin kuiva ja edelisenä päivänä alueella oli niin paljon tallojia, että Ihku ei vain osannut. Into oli kyllä kova, mutta ei kun ei.

Tein viereen lähes joka askeleelle namitetun 50 askeleen suoran, johon yksi esine ja loppuun ruoka. Tämä sujui sitten ok. Esineellä kehut, muttei ruokaa, mutta kippo tuli melkein het esineen jälkeen palkaksi.

Täytyy miettiä, jos jaksaisi ajaa Pyörönmaalle huomenna ja tekis ihan vastaavan treenin, mutta siis tiheällä namituksella.

------------- Heni muuten keksi syyn tuohon epäonnistumiseen... oliskohan heinäpöly tukkinut porosyimen kirsun... Voi tyhmä minä!