Koirat olivat viikonlopun yli porukoilla hoidossa Mikon ja mun ollessa Pariisissa. Ihku oli siis sopivasti tylsistynyt...

Treenasimme Algolilla. Jari oli liikkurina. Alkutarkastuksessa Ihku murisi ensin hiukan, mutta kahdessa uusinnassa ok. Paikkamakuussa yhteiskäskytys, joka aiheutti hieman hämmennystä Ihkulle. Käytännössä asennonvaihdot vasta toisella käskyllä. Makuussa hieman maan haistelua...

Varsinaisessa kisasuorituksessa seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Seuraaminen oli hieman vaihtelevaa, ajoittain hyvä, ajoittain sivuetäisyys kasvoi taas ja juoksuosuudessa lievää jätättämistä. Palkkasin toisesta juoksuosuudesta leikittämällä ilman leluja. Ennen seuraavaa liikettä pientä kontaktihäiriötä, kun toiselle kentälle tuli vieraita koiria. Maahanmeno ok. Luoksetulossa vauhti ei ollut erityisen kova, mutta suullinen pysäytyskäsky ja vapautus taakse, jossa Sari odotti ketunhännän kanssa.

Otin vielä toisenkin suoritteen tauon jälkeen. Taas alkutarkastus, joka nyt ok. Tästä aloituspaikallemeno, joka hyvin kontaktissa. Seuraamiskäskytys, jossa Ihku tietenkin pudotti heti kontaktin... odotin hetken, kontakti palasi, tästä "Sivu"-käsky ja palkka kontaktin pidosta. Hyvin!

Treenien ja lenkin jälkeen tein vielä Aamulehden eteen 290 askeleen jäljen, jossa kaksi esinettä, muutamia kulmia. Osa sujui hyvin, mutta hankaluuksia oli lähinnä mun ohjaukseen liittyen. On niin vaikea lukea koiraa oikein ja vaikka olin painanut kulmien paikat mieleeni, en meinannut muistaa niitä. Esineilmaisut ok. Seuraavaksi teen puhtaan suoran ja jatkan suorilla niin kauan, että homma on tarkkaa. Sitten vasta kulmat taas mukaan!