Mukana olivat Sari, Henna, Marika ja lopulta vielä Riikka & Jarikin. Kiitos viimeisille Touhon HK2 - nameista!

Ihku aloitti ekana. Muutama nami kontaktista ja kokeenomaiseen seuruuseen... joka lässähti täysin! Koira otti varmaan 3 m sivuttaisetäisyyttä ja lopulta yritti paeta mua... Se taitaa olla saanut tarpeekseen näistä kokeista!

Yllättävää kyllä, en hermostunut yhtään, vaan nappasin koiran syleilyyn, jossa hiukan konrollia ja hiukan kehumista. Tämän jälkeen yritimme molemmat uudestaan ja lyhyt suora onnistuikin tosi hyvin! Mäkin muistin keskittyä kävelemiseen ja nyt Iihkali oli taas ihan tiivis. Tästä pompottamiset ja kehut, muttei leluja vielä.

Siirryimme esteelle, jossa tarkoituksena oli AVO-hyppy. Henna tais tulla paikalle tässä vaiheessa, mutta emme välittäneet ja hyppy sujui muuten hienosti, mutta Ihku meni istumisen kautta maahan esteen takana... Oli se siis aika poikki, kun hellettäkin oli taas lähes 30!

"Kokeen" loppuun siirryimme luoksetuloon, jossa jätin Ihkun istumaan ja palkkasin sen lähdöstä. Hiukan leikkiä fleecenarupallolla ja yksi nouto leikin oheen. Hienosti sujui, ja tässä vaiheessa Ihku oli taas ihan liekeissä.

Otimme vielä kimpassa paikkaistumisen ja -makuun EVL-tyyliin. Ursula oli myös mukana, mutta käskytin Ihkua. Paikkaistumisessa Marika vapautti Jurrin, kun olin palannut Ihkun taa, mutta tästä ei ollut mitään haittaa. Ipana singahti hienosti perusasentoon ja tästä leikkimään! Istumisessa Mr. Poro kihnutti itseään ja oli alkuun hiukan levoton, mutta loput 1,5 min istui hienosti, vaikka Ursulakin oli mennyt maahan jo ajat sitten ja Rubertkin istui aika lysyssä. Hieno poju!

Loppukisat koirat viettivät puussa sidottuna ja hienosti ne siinä käyttäytyivät. Ihkun piti murista aivan vähän Touholle, mutta sekin loppui nopeasti, kun kävin hurjaa kieltämässä.

Kiitos hienolle treeniporukalle hyvin onnistuineista " kisoista"!