Tottistelin aamusta, jäljen teon jälkeen ja vielä iltalenkillä ja iltaruoallakin.

Aamulla ilme ei ollut oikein riittävä ja palasin pohdinnoissani jälleen samaan vanhaan eli ensin leikki, sitten tekniikka!

Jäljen jälkeen Ihku oli jo paremissa fiilareissa. Luoksetuloissa oli hitautta ja stopissa valumista, mutta noudot onnistuivat aika kivasti, kuten myös seuraaminen ja kaket.

Illalla taas luoksetulot olivat tosi kivoja ja paranivat vain toistojen myötä! Neljäs luoksari, josta up ja eteenpalkkaus oli jo aikas kiva! Kakeissa olikin siten taas aikalaila jumistusta, mutta matkan lyhentämisellä korvat löytyivät ja istu-man sekä up-man olivat ihan kivoja.

Iltaruoan yhteydessä vielä paikalla käännöksiä, jotka hyviä! Kun käännyn oikealla jalalla ensin, Ihkun asema ei leviä ja se saa nopean perusasennon heti käännöksen jälkeen. Myös liikkeestä käännökset ja täyskäännökset sujuivat ihan kivasti, vaikka yleensä omalla pihalla treenaus on vain katastrofaalista. loppuun vielä nouto, josta loppuruoka palkaksi. Kapulan nostossa hiukan hommaa, mutta palautus laukalla ja kivasti eteen saakka.

Ja AVO-kisoihinkin on sitten taas ilmottauduttu. Koitos on 15.8. eli vajaan neljän viikon kuluttua.