Olen tehnyt huonosti jälkeä. Motivaatio on hiukan hukassa, kun en tiedä kuinka treenaisin ja nyt vielä ongelmaa tuottaa autottomuus. En siis edes viitsi kysyä neuvoja, kun en kuitenkaan pääse mihkään... Blääh.

Tein joka tapauksessa viime viikolla tiuhaan namitetun n. 400 askeleen jäljen Jankaan (229.). Alueella oli runsaasti häiriöitä muista koirista ja ihmisistä. Jälki ylitti polun kahdesti ja polkua pitkin käveli vielä joku ihminen, kun olimme ylittäneet ensimmäisen kohdan. Siitä huolimatta Ihku jäljesti hienosti. Se ei edes tarkastanut "harhajäljen" suuntaan. Koko homma sujui ihan kohtuudela, mutta nameja olikin paljon.

Eilen tein Ruotulan pelloille n. 700 askeleen jäljen (230.), jossa tasaisesti namien vähennystä. Pisin namiton pätkä oli n. 100 askelta. 4 esinettä, kulmia sinne tänne.

Ihku jäljesti ihan kivasti ja kohtuu syvällä nenällä myös pitkät suorat ilman namia. Ensimmäinen esineilmaisu hieno. Sit koiran nenään meni jotain ja se hinkutti ja hinkutti nenäänsä ja kävi maatekin. Jep... Kulmat tästä huolimatta ok. Kakkosesineen ilmaisi etukäteen, samoin kolmosen. Taisivat olla molemmat vastatuulessa, enkä mä muistanuit tarkasti esineiden kohtia. Paska homma. Jälkimmäisellä nuhtelin koiraa jo ihan tosissani. Hitto, ei tollainen vetele, että esineet ilmaistaan kilometrin päästä! Viiminen esine ja ruokakuppi sujuivat paremmin. Tuuria? Jätin toisen esineen palkkaamatta ruoalla, tässä vain namit ja silitykset. Täytyy nyt ruveta lisäämään palkkaamattomuutta ja olla tarkkana noiden vastatuuliesineiden kanssa. Ja tarttis kait vanhentaakin oikein kunnolla tuota jälkeä...