Treffattiin Sarin kanssa Algolilla, jossa myös rottisporukalla oli jäljestystreenit. Häiriötä siis piisasi, mutta Iihkali oli hieno! Se hillui ja leikki ja tottelikin hienosti. Rottisporukan vetäjä kyseli, jotta oonko opettanut koiralle pallo nielussa selällään kellimisen... Jep, jep... ihan on koira itte oppinut oudot leikkimistapansa... ;)

Mutta treenasin siis luoksetuloa alkuun. Vauhti oli taas hurja ja pysäyksetkin onnistuivat kivasti, vaikka mun pallon heitoissa olisi kyllä parantamisen varaa. Perusasentoon siirtym,inen tapahtuu vain oma-alotteisesti, eli tässä stimuluskontolli pitäisi laittaa kuntoon. Seuraavaksi seuraamista, jossa pääsin kuitenkin vain perusasentoon, eli vahvistin hieman taaempana istumista vain. Sitten jäävät, joissa istuminen on täysin hukassa, mutta muut hyviä. Jääviäkään en voi nyt tosin ottaa, ennen kuin olen justeerannut tuon seuraamisen paikan kuntoon... Loppuun vielä hyppynouto, jossa heitin kapulan ensin ja päästin Ihkun liikkeelle. Seurauksena hiukan löysä nouto ja korjattiin asia pelkällä palautuksella, joka olikin sitten tosi hieno!

Kakkossession aluksi otin metallikapulalalla treeniä. Ensin kapula matkaan vauhdista ja tämän vahvistus. Sitten noudon palautuksia pari kappaletta, molemmat superhienoja, vaikka ensimmäisessä ote hieman kalistikin. Sitten tunnari, jossa 10m etäisyys. Vein oman vielä itse. Ihku lähti hyvällä vaihdilla, etsi alkuun aika kauan oikeassa laidassa olevia makkaroita, mutta löydettyän ne, se jatkoi hienosti tunnistusnoutoon ja valkkasi varmasti oman kapulan. Oli taas hiukan myöhässä, mutta supikoirapalkka nostosta. Loppuun vielä muutamia pelkän tunnarin palautuksia, jotka sujuivat hyvin. Tuntsan jälkeen ohjelmassa oli vielä kakeja, mutta nyt Ihku olikin yhtäkkiä ihan poikki. Pari hyvää seisomisesta maahanmenoa ja poju huilimaan. Hienosti pikkueläin olikin tehnyt duunia!

Ennen lenksua otimme vielä paikkamakuun Kurtin ja istumisen Robbanin kanssa. Istumisessa yksi tassunsiirto 1,5 min kohdalla, mutta muuten ihan kivasti. Paikkamakuun alussa taas hiukan stimuluskontrollin puutetta, mutta eiköhän tuokin saada kondikseen, kun vain otetaan työn alle.

Jeps. Tosi kivat treenit jälleen. Ihku oli superhieno eikä välittänyt rottiksistakaan yhtään mitään. Ja koiran luoksetulovauhti saa mut sanattomaksi!