Torstaina tein n. 450 askeleen jäljen Tamfeltilla Outin ohjauksessa. Jälki ehti vanheta sen 20 min ja variksen tyhjensivät nameja kiitettävästi. SUorat kulmat ja piikit mol. suuntiin, 4 esinettä. Alkusuoralla vaihdellen tyhjien askelmäärän kasvatusta ad 40.

Ihku lähti paalulle ihan innokkaana ja ensimäiset 10m ok, mutta sitten taas pitkästä aikaa viettikatkosta ja epäröintiä. Olin ehkä hiukan lian kovakätinen ja Outin kulkeminen koiran vierellä saattaa myös vaikuttaa asiaan. No onneksi Ihku paransi kuitenkin jäljestystä hiljalleen ja ensimmäisen esineen jälkeen työstö oli tosi mallikasta. Kulmat tarkat ja epäröimätömät. Jätin kolmannen esineen palkkaamatta kissanruoalla, mutta heitin askelnamit. Tämän jälkeen 4. esineen ilmaisu oli tosi nopea eli ainakaan koira ei tuosta yhdestä palkkaamattomuudesta litistynyt.

Ja kaikista huikeinta oli, että Outi totesi, että Ihku on nyt edistynyt hirmuisesti, ja voimme oikeasti alkaa suunnitella kokeita ensi heinä-elokuulle! Keväällä sit vain vieraiden tekemiä jälkiä ja harhoja. Nyt syksyllä jatkan hitaasti jäljestysmäärää himmaillen samalla tavalla kuin tähänkin saakka. 

Jihhuuuu! Ihanaa! Super-kiitos Outi!!!!!!