Joulu on ihanaa aikaa! Olemme levänneet ja nauttineet olostamme. Kovin treeni on ollut Uldan show jouluaattona: Ursula paiskoi keittiön laatikoita kiinni ja syöksähteli tuolin ali. Hassu mummu on innoissaan uusista tempuistaan.Pusu

Ihkun kanssa olen käynyt jopa kahdesti juoksemassa; eilen 50 min ja tänään 45. Pitkän laiskottelun jälkeen oma kunto ei meinaa kestää hankijuoksua... pohje kramppaa ja voimat vain loppuu. Mutta eiköhän tämä taas tästä. Oli kuitenkin tosi mukava käydä juoksemassa pitkästä aikaa.

Tottiksen suhteen täytyisi hiukan suunnitella asioita eteenpäin. Menemme keskiviikkona Nokialle Meirän hallille. Silloin pitäisi sitten aloittaa kevään urakointi. Huh! Ja tavoitteet on kovat... Mutta sellaiseen tehtiin mennään kuin kyetään. Tammi-maaliskuussa on kuitenkin 3kk aikaa keskittyä vain tottikseen ennen kuin jälkikaudesta voi edes haaveilla. Eiköhän siinä nyt jotain saada aikaan. Tavoitteena on nyt ainakin opettaa voittajan temput valmiiksi ja kaippa merkki ja ohjattukin siinä ohessa menee, kun alkuharjoittelu sisällä on jo joskus tehty. Katsotaan sitten kuinka käy, mutta tavoitteena TVA ei oikeasti ole mahdotonta enää... aikataulu on sitten asia erikseen.