Perjantaina treenasimme Sarin kanssa B:n parkkiksella ja Sarin sanoista lumoutuneena päätin minkäin ruveta treenaamaan kisamaisesti ihan systemaattisesti!

Aloitin kuitenkin noudoilla, joissa hetsausta ja leikkiä mukana. Nämä hyvin. Iso puukapulakin nousi hienosti!

Tämän jälkeen aloitimme "kokeen".

Seuraaminen 6-7. Ihku ei ollut seuruuvireessä, joten alkuun se kieppui ja katse etsi noutokapulaa. Puolivälissä "Suuri Haju" saapui ja Iiiihkun neeeenä veeenyiiii ja jouduin käskemään sen hommiin. Loppu hiukan paremmin.

Liikkeestä istuminen 10.

Luoksetulo liukkaalla alustalla 9,5. Loppuasento hiukan väljä.

Ruutu meni pipariksi. Koira meni hienosti ruutuun, mutta käskytin liian aikaisin, hätäännyin ja kimitin ja niin koira jäi ruutuun istumaan. Lopussa "Haju" tuli taas ja koira viiletti ohitseni... 0.

Kokosin taas itseni ja hyppy ilman noutoa hyvin. Koira meni tosi maahan esteen takana, kun pyysin seisomaan. 8-9

Tunnari 10!

Kaket vielä. Ihku nousi ensimmäisellä istumaan seisomisen sijaan. Korjasi apukäskyllä ja jatkoi hyvin loppuun saakka. Takeni n. 5 cm ja kiertyi hiukan oikealle. 8

Kokonaisuus oli siis aikas hieno! Kyllä Ihku jo jaksaa hienosti. Ei lainkaan litistymistä ja paikkana oli ihan uusi kenttä. Jatkossa täytyy valmistella koiraa liikkeisiin hieman paremmin.

Maananrtaina kävin Karppalan Sarin kanssa treenailemassa Hakametsän koirapuiston edessä. Puistossa oli kauhea härdelli, mutta pääsimme ihan aidan taa ja Ihku hienosti otti kontaktia, vaikka välistä karvat nousivatkin pystyyn. Hieman liian kova vaatimuus siis. Hieman kauempana Ihku pystyi jopa leikkimään. Tässäkin etsin etäisyyden, jossa leikki loppui. Olin tosi tyytyväinen koiruuseen. Nyt otamme tuon puistikon viikkoharkkaan ja yritän saada siedätettyä pikkumiehen kamalaan häiriöön. Eka kerta oli oikein lupaavaa ja mainittakoon vielä, että paluumatkan koirakohtaamisetkin olivat varsin sivistyneitä!

H