Sössin oikein kunnolla sunnuntain maneesitreeneissä... Keskityin alkuun muiden auttamiseen ja sitten unohdin oman koirani ja joo... olin surkea. Tarkoituksena oli palkata paljon ja pitää kriteereistä kiinni. Palkkausosuus onneksi onnistui ja sen takia ainakin Ihku oli onnellinen, mutta kriteeri valui ja roikkui... Tuli taas vahvistettua vinoa hidasta seuraamista ja huonoja noutoja...

Taidankin siis keskittyä vain niihin onnistuneisiin, tai melkein sellaisiin... Paikkamakuussa asento on vino, minkä vuoksi Ihku oikaiseen tassunsa. Hyvä huomio! Muuten ok. Istuminen 10. Seuraamisessa siis poikitusta, johon en puuttunut. Alan olla hiukan kyllästynyt koko seuraamiseen, joten sen suhteen treenitauko alkaa. Jäävät oikein, mutta hitaita. Tähän keskityn nyt kotona.

Luoksetulossa stoppi hieno, mutta sen jälkeen Ihku huomasi, että Heidillä on lelu ja seuraava luoksetulo oli hidas. Palautin koiran seisomiseen, josta se ei sitten lähtenyt enää lainkaan liikkeelle, vaikka kuinka kutsuin! Voi höpö! No tein uuden jätön seisomiseen ja vahvistin seisomista vapauttamalla koiran suoraan leluun. Tämän jälkeen luoksetulokin sitten lähti taas vauhdilla, mutta maahanmeno oli hidas. Asiaan pitäisi nyt oikeasti paneutua jotenkin...

Ruutuunmenot ok, mutta kun olin sivussa, koira alkoi lähestyä mun puolen sivurajaa eli lätkää tarttis laittaa kehiin. Käskytin Ihkun nyt ensin seisomaan ja vasta sitten maahan. Uskon, että tämä näyttää paremmalta, sillä Ihkun maahanmeno vauhdista on onnettoman hitaan näköistä. Ruudusta seuraamaantulo supiavusteella onnistui hyvin.

Hyppynouto oli surkeaa... kapula ei meinannut nousta millään ja uusintakin oli huono. Tunnarissa haisteli kauan omaansa, mutta toi väärän. Uusinnassa korjasi ja kokonaan uusittu liike sujui mainiosti. Kakeissa taas totaalijumi... Jep.

Aina ei voi voittaa...