Tänään sen taas huomasin, että liikkeet eivät ole valmiita, vaikka niin tässä välissä hetken jo erehdyin ajattelemaan. Nyt, kun olen rakentanut ketjuja, huomaan, että koira rupeaa varioimaan liikesuorituksia. Ja koska pääpainotus on ollut ketjujen rakentamisessa, en ole tietenkään voinut puuttua kaikkiin pieniin muutoksiin. Mutta näemmä täytyy palata siihenkin, jottei käy niin , että ketjutan ihan erilaisia liikekuvioita kuin mitä olen suunnitellut!

Kakeissa Ihku on ruvennut varioimaan istumisesta seisomaan nousua. Välillä se tekee sen oikein loikkaamalla eteenpäin, mutta nyt viime aikoina olen havainnut, että se yhä useammin tekee liikkeen siirtämällä tassuja taapäin. Kakeissa myös alkumaahanmeno on kiertynyt minua kohden.

Noudoissa koira on innokas, mutta saalistuksen vahvistuminen alkaa näkyä tietynlaisena bc-kyyläyksenä... eli Ihku kyllä lähtee nopeasti noutoon ja palautukseenkin, mutta liikkuminen on jotenkin jähmeää, matalaa ja hyvin lähellä laukan ja ravin sekoitusta. Ja vapauttaessani koiran pallolle, sen nopeus ei muutu lainkaan eikä se myöskään irroita kapulasta, vaan jatkaa vain robottimaista matkaansa vinkupallon perään! Se siis kyylää ja vaanii, mutta nyt täytyisi taas kaivaa hyökkäysspurtti esiin.

Auuuh! Ja nämä pikkumuutokset tapahtuvat niin huomaamatta... No eipä käy treenaus tylsäksi, kun saan taas miettiä, kuinka jatkaa tästä eteenpäin!