Perjantaina ja lauantaina treenailin SDP-hallilla ja eilen Multisillan maneesilla. Kivaa, kun talvikausi on taas alkanut!

Perjantaina tokottelin agi-treenien ohessa, sillä turhaa sitä on enää littää, kun olen kerran lopettamispäätökseen tullut. Vaikka treenimoodi vaihtui, Ihku oli innoissaan. Seuraamisessa oli pientä keskittymishäiriötä, mutta muuten voittajaluokan alkupuoli sujui hienosti - osa seuruusta, istuminen, luoksetulo ja ruutuun lähetys putkeen ja vasta sitten palkka.

Lauantaina treenivuoro oli Marikan kanssa. Nyt keskityin Ihkun asenteeseen ja vahvistin noutopuolta. Ja hienosti sujuikin. Koira oli vauhdikas häiriöistä huolimatta. Loppuun vielä ruudun etsintätreeniä ja hienosti sujui sekin.

SDP-treenien jälkeen suhasimme Sarin kanssa lenkille ja lenksun jälkeen Ihku sai treenata vielä kolmannen kerran vuorokauden sisään. Nyt aiheena oli seuraaminen. Poju oli jo aikas väsynyt, mutta ilme säilyi hyvänä.

Sunnuntaina treenasimme sitten taas isolla porukalla maneesilla. Mä treenailin Sallan & Hennan kanssa. Ihku aloitti asenteen vahvistamisella ja tämä sujui hyvin. Seuraavassa sessiossa otin noutoja kunnon palkkauksella ja sujuihan sekin, vaikka maneesin pohja on mitä on ja mm. Salla aiheutti Ihkulle epävarmuutta tunnarin alkuun. Hönö koira. Se on heti epäluuloinen, kun mukana on sille vieras ihminen. Mutta tunnari onnistui superisti vaikeudesta huolimatta.

Otimme kimpassa paikkamakuun & istumisen. Istumisessa pientä etutassujen nostoa, mitä täytyy nyt sitten treenata kotona. Viimeisessä sessiossa Henna avusti kakeissa. Alkuun Ihku koomaantui täysin takana olevasta liikkurista, mutta kolmannella yrittämällä se nousi varovasti seisomaan ja saatuaan tästä Hennalta supervahvistuksen supikoiran muodossa alkoi homma myös pelittämään ja seuraava sarja sujui jo taitaen! Kaketuksen jälkeen muutama pätkä seuruuta, joissa nugetit palkkana. Nyt maneesihäiriössä Ihku näytti arvostavan ruokapalkkaa. Häiriöttömissä treeneissähän se ei tuppaa palkkaantumaan pelkällä namilla... Ja loppuun vielä ruudun haku ja sieltä iltapala.

Olipas mukava treeniviikonloppu kaikkinensa ja hurjasta treenimäärästä huolimatta, meillä oli hauskaa eikä Ihku litistynyt yhtään, vaikka välissä voimat meinasivatkin hieman hiipua... Muru!