Seuraamisen intensiteetti on todella parantunut tiuhan vahvistamisen vuoksi ja tämä kestää nyt myös hieman pidemmät pätkät hyvällä ilmeellä. Nyt yritän olla testaamatta seuraamista liikaa!

Mutta tämän viikon ongelmaksi on muodostunut liikkeestä istuminen. Kun teen tiuhaan tahtiin jättöjä, koira istuu aina hienosti, mutta sitten kun päätän, että teen hieman pidemmälle, sesse jää seisomaan! Auuuh! Se on taas ottanut vihjeeksi jonkin mun liikkeen eikä sanaa! Tämä on tapahtunut joskus ennenkin... Nyt täytyy siis keskittyä omaan suoraan kävelyyn ja pyytää vaikka avustajaa naksuttamaan oikeasta asennosta!

Noudoissa on ollut pientä taukoa, sillä ne pelottaa mua! Siis taas pelko epäonnistumisesta on kasvattanut kynsiään. Mutta tänään aion olla rohkea ja ottaa kapulat mukaan, josko Ihku sittenkin osaisi!

Onneksi muut liikkeet vaikuttavat olevan suht koht kasassa. Toki aina hiomista löytyy, mutta pääosin ne sujuvat koeohjeen mukaisesti. On niin tosi vaikea treenata, kun treenattavia asioita on niin paljon ja aina pitäisi kaikista ehtiö joitain osa-aluita vahvistaa ja kokonaisuuksiakin pitäisi ylläpitää... ja ennenkaikkea sitä asennetta! Mä alan selvästi olla toko-loman tarpeessa! Joulukuun kokeen jälkeen taitaa sellainen olla tiedossa! :)