Taas mä tein sen, eli innoissani treenasin hiukan liikaa... Mä en näemmä ikinä opi säätelemään tätä! Eli kyllähän järkikin sen sanoo, mutta kun mieli ei ota vastaan.

Eli eilen tein neljät pikkutreenit + paikkamakuun vahvistamisen kahdesti ruoan annon yhetydessä. Kaksi eka treenisessiota sujui hienosti, mutta kolmannella oli pientä tökkimistä ilmassa. No eilen tulkitsin asian niin, että en ole vain vahvistanut tarpeeksi kakejen osa-aluita suhteessa kokonaisuustreeniin... voihan se olla niinkin, mutta kyllä myös koira kyllääntyy. Illalla 4. treenit sujuivat hieman paremmin.

Mutta tilanne kostautui sitten tänä aamuna eli vaikka sain Ihkun jotenkin innostettua treenin alusta, sen noutomotivaatio lopsahti pakkasen puolelle ja niinpä jätimme treenin siihen... mihin koira ei korvaansa lopsauttanut! No eipä tietenkään, sillä se oli saanut mielestään hommaa ihan tarpeeksi eilen, ja nyt ei sitten enää kiinnostanut tollainen touhu. Jep jep.

Onneksi mulla on tänään päivystys, niin koirat saavat levätä Mikon hellässä huomassa...

Pitäisi aina muistaa tarkastaa, kuinka vahviste toimii. Ja jos ei toimi kunnolla, niin pitäisi uskoa, ettei toimi! Auts! Mutta onneksi takana on viikon onnistuneet treenit - toivon ettei kaikki sentään tähän kaadu. Onnistumis-% on reippasti yli 80! :)