Perjantaina pääsin jälleen tamskin tallille häiriötreenaamaan valkkuryhmäläisten treeneihin. Kiitos! Treenit sujuivat hienosti ja Ihku pystyi tekemään hyvin töitä, vaikka paikalla oli "vieraita" koiria ja tilanne oli tavanomaisesta poikkeava. Huomasin, että pienikin oma jännitykseni näkyy Ihkussa epävarmuutena seuraamisessa. Nyt on siis tärkeintä pitää oma päänsä kondiksessa. Jos siinä onnistun, Ihkunkin onnistumisprosentti kasvaa! Kyllä tämä melkoista tiimityötä on!

Olen vahvistellut osa-alueita nyt runsaasti ja homma onkin edennyt hienosti. Toki muutamassa kohden on vielä takkuamista ja parantamista (luoksarin stopit ja kaket), mutta näihinkin on hyvät suunnitelmat valmiiksi mietittynä. Lauantaina treenasimme Marikan kanssa SDP:llä ja huomasin aavistusta litistymisestä Ihkun ilmeessä, kun tein yhtenäisen pätkän, jossa luoksarin viimeinen pätkä + ruutu + hyppynoudon heitto. Nyt täytyy siis muistaa vahvistaa erilaisia kokonaisuuksia, jottei koira sitten kokeissa litisty näiden takia.

Treenit asian tiimolilta ovat sujuneet hyvin. Nyt olen ketjuttanut istumisen + luoksarin + ruutuun lähdön sekä istumisen + luoksarin + ruudun + noudon kapulanheiton ja hienosti koiran ilme on pysynyt hyvänä.