Kiirettä on pitänyt enkä juurikaan ole ehtinyt edes koiruutta treenata. Täytyy kuitenkin mainita sen verta, että olimme helmikuun lopussa Katri Syvärisen Mielen mahdollisuudet -luennolla ja se poiki ajatuksia todella paljon.

Luennolla teimme yksinkertaisia rentoutumisharjotteita ja lisäksi pohdimme omia tavoitteitamme ja niiden asettamista ja niiden sisältämiä vaatimuksia. Sitä kautta päädyimme pohtimaan myös kisajännitystä yms.... kukin omia ajatuksia tykönään.

Oli loistavaa huomata muutaman hyvin yksinkertaisen harjoitteen avulla, kuinka mieli hallitsee kehoa ja vaikuttaa kaikkeen toimintaan. Ja sitä kautta vahvasti myös kommunikaatioomme koiriemme kanssa. Luento oli juurikin sopivassa vaiheessa omaa elmämääni ajatellen, sillä edellisviikonlopun kisakokemukset olivat vielä hyvin pinnalla ja pystyin palauttamaan tunnelmia mieleeni vaivatta. Kisojen onnistumisen salaisuus oli näin jälkikäteenkin ajatellen juuri tuossa mielen sisällössä. Fokusoin kokeessa vain siihen, että teemme Ihkun kanssa yhdessä ja turvallisesti. Ja tätä kieltä myös Ihku luki ja niinhän me teimmekin!

Nyt olen varannut oman kallonkutistusajan Katrilta ja odotan sitä innolla! Jo tässä odotellessa olen havainnut niin monta asiaa, missä mieleni muokkaa tunteitani ja tekojani ja sitä kautta koko olemistani! Vaikka seuraavasta tapaamisesta ei olisikaan mitään konkreettista iloa, jo tämä etukäteen valmistautuminen on tuonut minulle niin paljon, että koen saaneeni jo nyt rahoilleni vastinetta!

Huh. :)