Tänään on jo kolmas kanakurssipäivä takana ja oppimisen määrä on ollut läkähdyttävä! :) Alun ahdistus ja tavoitteellisuus on ainakin osin selätetty ja oivalluksia on tullut valtavasti. Kiitos Jaana ja Tommy kärsivällisyydestä!!!! Ei ole teilläkään helppoa! Ja kiitos kanssakurssilaiset! Ei ole helppoa meillä kellään! ;)

On taas ollut uskomattoman tyhjentävää keskittyä käytännön harjoituksiin. Tällä kurssilla pääpaino on nimenomaan käytännössä. Teoria on käyty läpi aiemmilla kursseilla ja sitä on lähinnä muistutettu hiukan mieliin. Nyt olemme harjoitelleet suunnittelua ja se vasta vaikeaa onkin! On kirjattu ylös tapahtumia ja mietitty kuinka eri koulutusongelmista päästään eteenpäin. Osaan olemme saaneet ohjeita J&T:ltä, mutta ison osan asioista olemme joutuneet oivaltamaan ihan itse! Ja se on rankkaa, vaikkakin myös erittäin antoisaa.

Odotan innolla kahta viimeistä päivää. Vaikka en oppisi enää yhtään mitään enää ikinä, näiden kanakurssien aikana olen oppinut todella ison osan nykyisestä eläintietämyksestäni! Ja ihaninta on, että mulla on ihan sellainen tunne, että opin taas jotain uutta sekä huomenna että sunnuntaina. :)