Vanhat koirat kävivät rokotuksilla. Molemmat olivat hyvässä kunnossa. Ulda sai Antepsin-reseptin, jos oksentelua vielä ilmenee. Näyttäisi siltä, että joulunajan oksentelu oli stressipohjaista. Samoihin aikoihinhan treenitkin menivät huonosti, Ulda paineistui jne. ja taustalla ilmeisesti se haukkumisen kieltäminen. Jatkossa pupu saa huutaa koko loppuikänsä niin paljon kuin lystää!

Kävimme Sadun ja Pandan kanssa Niihamassa lenkillä ja tulomatkalla Ihku bongasi elämänsä ensimmäisen hirven! Murisi sille karvat pystyssä, mutta ei onneksi lähtenyt perään ja sain sujautettua sille pannan  kaulaan. Hirviä ei juuri ole näkynytkään viimeisen vuoden aikana. Poliisihan harvensi Niihaman -Kaupin hirvikantaa 1,5v sitten...

Ruoan yhteydessä harjoittelimme perusasentoa ja askelia eteen sekä paikalla kääntymistä vasemmalle. Ne sujuvat mainiosti! Täytyy vaan varoa, ettei Ihku rupea nyökytteleen päätään mun jalkaa vasten. Muistaakseni Tinin Topi harrasti sellaista perusasennon ottamisen yhteydessä, ja Ihku teki vastaavan treenissä muutaman kerran. Naksutuksen ajoitus lienee tässä tärkeintä.