Ulda otti kisamaisesti seuraamisen. Juoksussa otti hieman sivuttaisetäisyyttä suorilla, kulmat hyvin. Hieman edistää, mutta kokonaisuus oli hyvä. Idarissa Marika tuli käskyttämään. Seisomisen jälkeen seuraaminen oli huonoa, mutta muuten meni hyvin. Tämän jälkeen pirupallosukka palkaksi. Luoksetulossa haukahdus viimeisellä lähdöllä, muuten hyvin. Ruutuun merkki hyvin, ruutuun mennessä haukahti, mutta oli tosi nopea. maahanmeno hieman hidas, mutta ok. Tästä palkaksi  kissanruoka. Otin vielä ruudun loppuosan; haukkui ennen lähtöä, ja tuli vielä hitaasti. Loppuosaa on siis treenattava. Ohjatussa hidas merkille meno, jossa haukkumista, myös kapulalle menossa ääntä, mutta nouto oli nopea. Palauttaessa siirtyy raville muutama metri mun edessä. Perusasento hieman edessä. Metalliesineen noudossa vastaava suoritus. Palkka sen jälkeen. Tunnarissa oli varma. Mennessä nopea, mutta palautus taas vastaavasti kuin muissa noudoissa. Lopuksi kakeissa seisominen, josta palkka. Nyt siis näitä asioita on korjattava. Kokonaisuuteen olin tyytyväinen. Mölinä tosin lennättänee meidät mahd. SM-kisoissa ulos kehästä, mutta sille ei sitten voi mitään.

Ihkulla oli alkuun leikkisessio. Vaihtelin nahkarättiä, frisbeeta ja ketunnahkaa. Kohtuullisen hyvin leikki. Otin muutaman eteentulon, jotka olivat kuitenkin hieman hitaita. Kertaalleen nuuski maata, mutta sain koiran innostumaan leikistä uudelleen, ja onnistuin lopettamaan leikkimiseen.

Kakkososuudella otin tarjoamisia namilla. Tarjoili lähinnä maahanmenoa ja sinkoilua eri asentoihin siitä. Seuraamisessa oli innokas, mutta nyt kokoaa ravia tosi näyttävästi, mikä näyttää hoopolta. 7 askeleen keskiarvo. Lopuksi otin ruudun puolivälistä niin, että ensin vein Ihkun kanssa ruokakupin sinne. Pomppi ruutuun. Toisella kerralla Marika vei ruoan ja me odottelimme kauempana. Nyt meno oli tosi vauhdikas ja epäröimätön. Huomenna yhdistän lätkän ja ruoan viemisen ruutuun.

Kokonaisuus oli kohtuullinen. Leikkiosuudella siis yksi maan haistelu, ruokaosuudella Ihku juoksi kaksi kertaa kunniakierroksen Jarin ja Janin luo, mutta tuli sieltä kohtuu nopeasti kutsuttaessa. Huomenna yritän yhdistää leikkimiseen jotain treenattavaakin. Kriteerinä on kuitenkin hauskanpito.