Tavesin kentällä järjestettiin SBPKY:n suojelukoiraleikittämissessio. Alkuun penne oli aivan ahdistunut koko kentällä olosta kaikkien vieraiden koirien vuoksi, mutta kun muutama pikkupentukaveri löytyi, alkoi Ihkukin rentoutua.

Ihku pääsi Hessu-molarin ryhmään. Alku meni jännittäessä, mutta aika pian Iiippana tajusi, että hei, ton äijän kanssa voi leikkiä. Se innostui voitettuaan rätin ja lopuksi molari piti rätistä hieman enemmänkin vastaan, jotta nähtiin millainen ote pennellä on. Parin minuutin kokonaissession jälkeen Ihku kantoi rätin onnellisena lähes autolle saakka. Palautteessa todettiin, että toinen on vielä aivan vaavi, eikä sitä sen  vuoksi voi vielä oikein arvostella. Saaliskäyttäytymistä kyllä löytyi ja puruakin, mutta niitä pitäisi nyt vahvistaa. Hessu neuvoi kuinka kutsua koiraa ja antaa hihnalla pientä pakotetta, kun se on ensin voittanut saaliin. Tällä olisi tarkoitus saada koira palaamaan ja jatkamaan leikkiä. Nyt tein sen virheen, että vedin hihnasta koko ajan tasaisesti, jolloin koira on kyllä ohjattavissa, mutta se ei opi mitään.

Kävin lenkittämässä porot, minkä jälkeen huristelin keilahallin parkkikselle ja testasin neuvoja, ja totta tosiaan aivan pienen pakotteen jälkeen Ihku tuli heti luokseni rätin kanssa. Pelasin sekä kahdella rätillä että kakkossessiossa fresbeellä ja karvapatukalla, ja molemmilla homma toimi samalla lailla. Itse asiassa fresbee-sessiossa Ihku oli jo irti, mutta siitä huolimatta toi lelut mulle joka kerta! Jesh! Ihana napero!