Treenasimme CM:n takanurtsilla. Ulda pääsi paikkaistumiseen ja evl:n loppuliikkeisiin. Se oli onnesta soikeana, kun pääsi treeneihin, ja yllättäen motivaation ollessa suuri, haukkuminenkin jäi vähemälle. Taidan jatkaa sillä näin kerran viikossa treenailua. Muut liikkeet ok, mutta tunarissa toi väärän, vaikka haistoi monta kertaa omaansa ohimennessä syödessään väleissä olevia nameja. Taidan jatkaa namien laittoa väleihin edelleen, muta voisin naksuttaa aina kun haistaa omaansa... Sarilla oli jokin idea tähän kanssa, mutta olen näköjään sen unohtanut.

Ihkulla otin vain leikkitreeniä. Ensin luoksetulot hetsauksen jälkeen. Nämä sujuivat hyvin. Ensimmäisellä otin koiran eteen istumaan, jatkokerroilla annoin hypätä leluun kiinni. Tässä pitäisi ruveta selkeämmin viivästämään palkkausta, kun otan koiran eteeni.

Kakkososuudella yritin alkuun namilla. Iippa sai ensimmäisen kerran maksamakkaraa, ja koko homma tyrehtyi, kun jätkän piti jäädä herkkuaan mussuttamaan. Jatkoin siitä Sarin ohjeiden perusteella leluilla, mutta olin kömpelö, ja fresbeen ja reikäpallon leikki oli kyllä varsin kömpelöä.

Tuumaustauon jälkeen leikitin Ihkua vielä rätillä. Sari naksautti aina, kun Ihku siirtyi mua kohden, ja minä leikitin. Irrotuksen jälkeen hetsausta niin, että Ihku jäi saalistamaan lelua, ja siitä vähäisenkin kontaktinoton myötä naks ja taas palkka. Nämä sujuivat jo paremmin ja pennekin oikein syttyi. Treenit sujuivat siis kokonaisudessaan oikein hyvin. Paikka oli uusi, mutta sitä huolimatta Ihku leikki innolla.

Loppuun tein vielä 115 askeleen jäljen pidentäen hieman askelvälejä. Sujui muuten ihan intensiivisesti, mutta osa nameista jäi jäljelle. Seuraavalla kerralla voisin pidentää askelväliä edelleen, jotta homma helpottuisi. Pensku on kasvanut jo niin kovasti!

Kävimme vielä Hallilan metsikössä lenkillä. Ihku pääsi uimaankin hypätessään sorbettijäälle, mikä ei tietenkään rotkaletta kannattanut! ;) Oikein rentouttava lenkki ja mitä erinomaisimat treenit.