Matkasin Ihkun kanssa bussilla Hervantaan treenailemaan. Ensimmäinen bussimatka sujui hyvin. Iippa oli puussa kiinni odotellessaaan treenivuoroaan. Aikamoista metelöimistä...

Alkuun otin seuraamista, joka sujui loistavasti. Kontakti ja paikka olivat todella hyvät ja intensiteetti tokoon riittävä... pk-puolesta en tiedä, mutta minä olin tyytyväinen. Kettari kaulassa, mutta sitä ei tarvinnut käyttää. Palkkasin paistetulla maksalla ja lopuksi narupallolla. Maksa oli Iippanasta aika ihanaa.

Seuraavaksi otimme noutoa kahden lelun leikillä ja se sujui loistavasti. Tosin mun sormi aukesi, kun Ihku puri rätin sijasta siihen... Onneksi Sarilla oli laastaria mukana. Helle ei näyttänyt penneä vaivaavan... :)

Tehokkaat ja loistavat treenit. Kyllä tästä jotain vielä tulee!

Kävimme PeniM-porukalla metsälenkillä Minnan tiluksilla. Koirilla oli hauskaa. Yksittäinen vaeltaja Birgitan polulla tosin joutui kokemaan kovia, kun pöljä lauma pelkäsi yhteistuumin miehen selässä ollutta rinkkaa... Onneksi mies oli tosi kiva, vaikka tilanne kieltämättä oli inhottava hänen kannaltaan.

Illalla väsyneenä tein vielä uimahallin puistoon 240 askeleen jäljen. Alusta oli kuiva ja Iippa oli tosi väsy ja nälkäinen. Alku oli sen vuoksi sähläystä, mutta loppu sujui onneksi paremmin.