Kävimme lenkillä Riitan ja Rosan kanssa. Ihku käyttäytyi hienosti. Pikkuinen!

Sitten IPO-kentän parkkikselle treenaamaan Sarin kanssa. Leikin ensin Ihkun kanssa rätillä. Sen innostuttua kunnolla, Sari otti sen hihnasta kiinni, juoksin karkuun ja otin luoksetulon niin, että Ihku sai hypätä edessäni olevaan rättiin kiinni. Nyt oli vauhtia ja tekemisen meininkiä! Ja autoon.

Kakkososuudella palkkasin pekonilla kontaktista ja seuraamisesta. Jotain puuttui jälleen namipalkalla. sari toi mulle onneksi rätin autosta ja vaihdoin aina välillä siihen, jolloin Ihkuun alkoi tulla taas vauhtia. Voisin yrittää ketjuttaa tuon nami- ja rättipalkan tai sitten voisin palkata kentällä vain rätillä. Kotona sitten makupalatreenejä.

Lyhyestä virsi kaunis, mutta nyt Iippa oli ainakin innoissaan ja lopetin treenit ajoissa.

Sitten suhasin Pirkkahallin taakse, mihin tein 102 askeleen jäljen. Askelissa nyt pieni väli, nami joka kannalla ja varpailla. Kokonaisuus sujui hyvin. Alkuun pidin liinaa liian kireällä ja Ihku rupesi nostamaan takajalkaa pois. Löystettyäni tuntumaa jäljestys sujui taas paremmin. Jälki kulki pienen polun yli. Tässä Ihku ohitti 2 askelta, mutta jatkoi sitten taas mallikkaasti. Osa ruoasta jäi jäljelle, mutta työskentely oli intensiivistä ja pää pysyi koko ajan alhaalla Ihkun tarkastaessa kaikki askeleet kannasta varpaisiin. Hienoa! Seuraavan jäljen teen suurinpiirtein vastaavasti ja harjoittelen tuota liinan käyttöä.