Kävin koirien kanssa remmilenkillä Kalevankankaalla. Oaluumatkalla pysähdyin Saukkopuiston kentälle pikkutreeneihin. Alkuun leikin Ihkun kanssa reikäpallolla. Se syttyi välittömästi! Otin paikalla istumisen kautta muutaman luoksetulon, jotka olivat vauhdikkaita ja koiran ilme oli hyvä. Korvat tosin olivat pystyssä koko matkan, joten vauhti ei ilmeisesti kuitenkaan ollut täydellinen. Tarjosi hienosti eteenistumisetkin hidastelematta ennen loppupaikkaa. Muutaman kerran karkasi istumasta suoraan luokseni heti tehtyäni täyskäännöksen :) Paikkaistumisia täytyy siis vahvistaa, jottei yhdistä mun kääntymistäni luoksetulokehoitukseksi.

Otin myös seuraamista pekonilla ja loppuun reikäpallolla palkaten. Nämä sujuivat hyvällä ilmeellä. Hieman Ihku vielä edistää ja on aavistuksen väljä, mutta, kun tarkensin palkkaamiskohtaa, paikkakin hieman parani. Perusasennoissa tuppaa myös välillä jäädä liian eteen, mutta onneksi korjaa tämän yleensä heti, kun muistan kertaalleen palkata tarpeeksi kauas taakse.

Aivan viimeiseksi otin hieman paikallaistumista, mikä harmillisesti meinasi mennä pipariksi, kun kentän ohi kulki iso sakemannisekoitus. Naksuttelin kuitenkin välittömästi kontaktista kutsuttuani Ihkua, ja muutaman toiston jälkeen kontakti alkoi taas säilyä ja sain pienen paikkaistumistreeninkin tehtyä.

Ihanaa! Nyt näyttää siltä, että oikea mielentila alkaa löytyä ja kontaktikin minuun pysyy jo varsin mallikkaasti.