Sarin sähdettyä porukan tulivat kylään ja saivat ihailla Ihkun jäljestämistä. Isä sai otettua muutaman mukavan kuvankin :)

Jälki jälleen TAYS:n nurtsille. 298 askelta, tyhjiä kuten viime treeneissäkin. Kaarsin jälkeä hieman, jotta sain siitä tarpeeksi pitkän. Lopussa tuuli siis sivulta.

Alku lähti hyvin, mutta kaarroksen aikana Ihku nosti päätään pari kertaa, kun varikset tappelivat viereisessä puustossa. Jatkoi kuitenkin jälkeä nopeasti (alle sekunnin viiveellä). Huomasin kuitenkin kauhukseni, että kolmas varis oli löytänyt loppuruokapurkin ja yritti kaikin voimin avata sitä. Onneksi isä sai ajettua linnun pois heittämällä sitä jollain (kivellä?) ja työn touhussa oleva Ihku ei huomannut koko episodia lainkaan! Varis oli kuitenkin syönyt kaikki namit jäljen loppuosasta ja lisäksi siirtänyt ruokakipon noin metrin jäljen sivuun. Ihku jäljesti kuitenkin rauhallisesti jäljen loppuun ja pysähtyi ihmeissään. Se ei hamunnut yhtään kipon suuntaan ja niinpä pyysin sen maahan ja siirsin kipon jäljen loppuun sille syötäväksi. Penne oli kyllä tosi TAITAVA! Se taitaa pian olla valmis kulmatyöskentelyn aloittamiseen!