Vedin kolmelle innokkaalle seuraamistreenit jehovantodistajien viereisellä nurtsilla. Koska koirakoita oli vähän, aikaa oli runsaasti. Olipa taas mukavaa vetää treenejä innokkaalle ja oppimiskykyisen tuntuiselle porukalle!

Iihkali ja Ulda olivat mukana. Varsinkin penne mekasti siihen tahtiin, että taidan ottaa sitruspannan seuraavalla kerralla mukaan...

Treenien jälkeen otin Iipalla hieman seuraamista. Se oli oikein innoissaan ja ilme oli hyvä. Hieman se tuntuu väljältä, mitä pitääkin pohtia Sarin kanssa seuraavissa karkeloissa... Nyt pääsin maksimissaan 40 askeleeseen!

Tein vielä 401 askeleen jäljen jäähallin viereiselle pitkälle nurtsille. Osittain oli vastatuuli, mutta pääosin ilma ei juuri liikkunut. Tyhjillä penne kaahasi aika lailla. Täytynee jatkossa laittaa yhtä namia sinne 8-10 tyhjän väliin, jotta jaksaa keskittyä. Taas Ihku tuntui imuroivan paremmin vasemman puolen jäljet... jokunen oikean jalan jälki jäi väliin... Kokonaisuus oli kuitenkin tosi hyvä. Iippa nosti vain kerran päätään, joten intensiteettiä löytyi. Hieman liike oli nokkivaa pitkässä nurtsissa, mutta tyhjillä pää kulki kuitenkin tasaisesti alhaalla n. 10cm korkeudella maasta (arvio!), joten tuskin tästä huolta on. Jätti viimeisen namin ottamatta ja meni maahan, mutta jatkoi kun pyysin ja uusittu maahanmeno oli ihan hyvä, hieman hidas, mutta suora.