Menin pesäpallokentällä tottistelemaan. Kesä on tullut. Olin shortsit jalassa pihalla! :)

Alkuun leikitin Uldaa ja hieman Veeraakin. Sitten Iihkali kehiin. Se oli hyvin orientoitunut ja sain palkattua sitä leikkimisellä kontaktista ja muutamista pikku seuraamispätkistä. Seuraamisessa tuppasi kyllä edistämään reippaasti, mutta ilme oli ihana!

Kakkososuudella aloitin naksuttelemalla, palkkana läskiä ja maksaa. Nyt seuraamisasento ja -paikka oliva superia! Tein 5 pätkää, joissa ka. n. 20 askelta. Leikittämisen jälkeen päätin ottaa vielä muutaman luoksetulon... olen niin ahne! Ensimmäisellä tuli kovaa, mutta vinoon oikean jalkani eteen. Sitten Ihku huomasi metsässä jotain, ja siitä huolimatta minä tyhmä jatkoin... No meinasi pyyhältää pöheemiin, mutta tuli kuitenkin luo. Yllättäen vauhtia ei sit ollut... hetsasin penneä vielä kunnolla ja sain jotakuinkin onnistuneen pakoluoksetulon vielä aikaan. Palkka jalkojen välistä. Ja sit tajusin lopettaa!

Huuh! Kentältä lähteissä pensku oli kuitenkin tosi kiinnostunut minusta jälleen, joten tuskin sössin kuitenkaan kaikkea...

Käpyttelimme vielä pikku metsälenkin. Kertaalleen Ihku ja Veera jäivät puskaan munimaan. Käytin tilaisuutta hyväkseni piiloutumalla Uldan kanssa polun viereen. Onnistunut harjoitus, sillä kohta Ihku kiisi ohitsemme tuhatta ja sataa, pysähtyi ja juoksenteli hieman ympäriinsä ja oli onnesta soikea löytäessään meidät viimein!

Lopuksi vielä 15. jälki Kissanmaan koulun nurtsille. 288 askelta. Jälleen joka 10. askeleen jälkeen 4 tyhjää, ja välissä aina 2 extratyhjää. Kertaalleen tyhjät sattuivat peräkkäin, joten niitä oli siis 6 peräkkäin! Tuuli oli pääosin sivutuuli, lopussa myötäinen.

Aloitin taas vaatimalla kontaktia ja muutaman seuraamisaskeleen ennen jäljen alkua. Nyt rupesi elkuun tarjoamaan niitä itse, mutta jouduin kävelemään aloituskohdan ohi, sillä halu jäljestämään voitti kontaktin oton. Käytännössähän mä olin siis liian hidas enkä ehtinyt palkkaamaan, ja asia piti ottaa sen vuoksi uudestaan.

Ipana jäljesti hyvin. Pää ei noussut kertaakaan ja vauhti oli tasainen. 13 namia jäi kyllä jäljelle, mutta minusta näytti että haisteli kuitenkin näistäkin askelista suurimman osan. Lopussa reagoi ruokapurkkiin menemällä maahan kaksi askelta ennen loppua. Nostatin koiran ylös ja ohjasin sen jatkamaan jälkeä. Söi rauhassa kaksi viimeistä namia ja meni superhienosti suoraan maahan. Hieman maahanmenovauhti on vielä hidas, mutta asento on jo hyvä! Super-penne! :)