TAYS:n pihaan 280 askelta. Joka kymmenennen jälkeen neljä tyhjää, 10 askeleen välissä lisäksi 2 tyhjää vaihtelevissa kohdin. Keskivaiheilla hieman pyörivä tuuli, muutoin myötäinen. Jäljen lopussa hiekkaisen kävelytien ylitys. Tässä namit tiviisti joka askeleella.

Yritin alkuun pientä tottista (sivuletuloa ja seuraamiseen lähtöä), mutta Ihkun ajatukset olivat niin jäljessä, että se vain kiemurteli mun takana. Kuljin jäljen lähtöpaikan ohi tuulen ylle, ja silloin pienen ajatus rupesi pelaamaan. kontaktin oton jälkeen palkkasin Ihkun namilla ja jäljelle pääsemisellä.

Alku sujui taas loistavasti. Yhteensä jäljelle jäi 6 namia. Ennen polun ylitystä kahdesti pään nosto jäljeltä. Syy jäi avoimeksi, mutta jatkoi jäljestämistä välittömästi näiden pikku katkojen jälkeen. Polun ylityskohdassa Ihku peruutti ja nosti päänsä, sain kuitenkin ilmeisen ilmavainun ensimmäisestä polulla olevasta namista ja lähti sen perään, minkä jälkeen jäljesti normisti loppuun asti. Meni nyt täysin itsenäisesti makaamaan ruokapurkille. Maahanmeno on vielä varsin hidas, mutta nyt se oli prikulleen suora. :) Penne on tosi taitava!