Uldalla on toinen etujalka eilisestä kipeä. Varasin sille maanantaille lääkärintarkastuksen ja annoin ea:ksi Rimadylia. Reppana. Metsässä se kyllä kirmasi Ihkun kanssa, mutta sen jälkeen liikkuminen oli kyllä aikamoista konkkaamista. Kamalaa, kun koirat vanhenevat… Veera voi onneksi hyvin ja oli varsin pirteä lenkilläkin J<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Otin sitten vain Ihkun mukaan Tamskin kaukokäsky-treeneihin. Nyt osallistujia oli mukavat neljä ihmistä ja treenit olivat oikein kivat ja antoisat. Mukavia koiria ja mukavia ohjaajia.  Ihku odotteli puussa, ja pysytteli siinä suht hiljaa saatuaan pari kertaa ilmasuihkauksen, kun pelkkä kielto ei riittänyt.

 

Treenasin Ihkun lopussa ihan hieman eteentuloa namilla ja maasta karvaan syöksymisiä. Sitten Helena piti sitä kiinni ja otin kaksi luoksetuloa hetsaten. Ensimmäinen oli huono, mutta toinen jo parempi… ei pitäisi jättää kolinatörppöä taskuun metelöimään… Grrr… olen höhlä! Koiruus-raukka saa ihan ristiriitaisia signaaleja. No tuohon nähden luoksetulot olivat kyllä hyviä, eivät kuitenkaan loppuun saakka supernopeita… Näytin vielä innokkaille tokoilijoille seuraamista ja sen palkkausta namilla, ja vaikka en nyt keskittynytkään Ihkuun satasella, se toimi yllättävän hienosti. Tällaisia näytöksiä pitäisi kuitenkin välttää, sillä pennun treenauksessa pentuun täytyy oikeasti keskittyä joka solulla! Mutta Iihka oli hieno ja halusi tehdä hommia!

 

Ajoin vielä Hervantaan Hepolammin kadun alkuun tekemään jäljen. Yllättäen taaskaan ei tuullut! 225 askelta, välissä pidempää heinää, johon tuplanamit, välissä aivan lyhyttä, jossa myös tyhjiä väliin. Ihkun asento on nyt oiennut ja se imuroi myös oikean puolen namit, kun olen aloittanut jäljen oik. jalalla ja tehnyt tasaisesti tyhjiä molemmille jaloille.. Olen siis aiemmin ilmeisesti huomaamattani tehnyt enemmän tyhjiä oik. askeleille ja siten vahvistanut vasemman askeljonon seuraamista oikean kustannuksella. Työskentely oli hyvää. Aivan alussa pari nokkaisua, mutta näissä pidin ilmeisesti liikaa vastaan. Kun löysäsin tuntumaa, alkoi sujua hyvin ja niin meni loppuun saakka, missä mallikas ja suora ilmaisu. Hieno pensku! Kun nyt vaan päästäisiin sinne suunniteltuihin vastatuuliharjoituksiinkin!

 

Torstaina piti olla lepopäivä, ja melkein onkin… mutta aamulla otin Sorsapuistossa hieman noutokapulatyöskentelyä. Naksuttelin nyt Ihkun niskan nostamisesta. Jos otti pyöritellen kapulan, en naksuttanut ja korjasi hienosti. Muutaman eteentulon kapulan kanssa otin myös ja sitten hetsaten ja kiinnipitäen heittoja muutama. Kaikki sujuivat tosi superisti! Hyvin suunniteltu on todellakin yli puoleksi tehty!