Perjantaina Ihku pääsi jälleen Parolaan hoitoon. Se oli jälleen onnesta sykkyrällä perille päästyämme. Kiitos Maria loistavasta hoitopaikastasi! www.koirahoitola.net Ja me nautimme Brucen keikasta Helsingissä. Loistava sessio se olikin jälleen!

Lauantaina otimme Mikon kanssa molemmat porokoirat mukaan juoksulenkille. Ursula sai mennä irti, jahka pääsimme metsään, Ihku oli valjaissa ja joustonarussa. Nyt jäpikkä on selvästi kasvanut. Se juoksi oikein hienosti! Ei hinkunut pissille, kuin pari kertaa ja meni suurimman osan matkaa hieman edellä, toisinaan jopa hieman veti. Kolme pikku riekkumiskohtausta tuli, mutta nämä kestivät vain hetken ja kokonaisuudessaan juoksimme n. 50 min kierrettyämme Tuomikallion reitin ja käytettyämme Uldaa uimassa Kaupinojalla. Ihanaa. Ainakin tuosta riiviöstä näyttäisi olevan juoksukaveriksi!

Lenkin jälkeen tein Takahuhtiin 314 askeleen jäljen TODELLA pitkän heinikkoon. Tyhjät vaihdellen 1-2-3 satseissa jälleen, välillä vain yksittäisiä nameja väliin, välillä pidempää namipätkää. Vastatuuli, mutta se ei juuri pitkässä heinikossa ja lupiiniviidakossa tuntunut Ja Ihku suoriutui hommasta hyvin. Nyt täytyisi etsiä lyhkäisempi nurmi tai kynnetty pelto, sillä pitkässä heinässä homma kyllä sujuu.