Kävin ostamassa Outilta uuden jälkihihnan ja kaulapannan nimenomaan jäljestykseen. Hienoa! Nyt on tekstiilit kunnossa!

Jälki myötätuuleen, pituus 90 + 7 askelta, tyhjiä vaihtelevasti, loppuun nuo 7 tyhjää.

Ihku jäljesti tarkasti kuten ed. päivänäkin. Meni viimeisen askeleen yli ja nyt pysähtyi vasta, kun hihna kiristyi. Eteni reilun oman mittansa. Kääntyi kuitenkin nopeasti ympäri ja löysi viimeiseltä askelmalta läskit. Aika lailla vastaava suoritus kuin ensimmäinenkin kulmaa enteilevä jäljen loppuminen oli.

Ehtoommalla kävin porojen kanssa juoksemassa. Kyseessä oli Ihkun 4. juoksulenkki (minulle 16. kesäloman aikana, joten kesälomatavoitteet on saavutettu!). Kiersin koirapolun ja paluumatkalla Ulda pääsi kahdesti uimaan. Se oli nyt vielä aiempaakin hiljaisempi, kun ajoin sen heti pois rannasta, jos meinasi mölistä. Hieno tyttö! Ja uimishalut tuntuvat vain kasvaneen, nyt kun olen ollut tiukka tuon haukkumisen suhteen. Taidanpa koettaa samaa treenikentällä... Lenkin kokonaispituus oli tunnin luokkaa uimataukoineen, ja nyt penne jaksoi sen tosi hyvin.

Kävimme vielä lenkin jälkeen Oton ja Ellun kanssa pikatreffeillä... ja tuo homma ei kyllä meinaa sujua, ei... Aina alkuun hieman karvojen nostelua ja nyt vaihteeksi Otto taas hieman ärjyi Ihkun nähdessään. Harmi homma. Tarvii nyt miettiä onnistuuko se Ekskärin reissu lainkaan... :(