Otin Ihkulle alkuun noudon, siten että Sari piti koiraa kii, kun heitin kapulan ja sitten juoksimme kilpaa kapulalle. Mä ehdin ensin, sillä kapula hukkui pitkään ruohoon. Heitin sen saman tien uudestaan ja Ihku perään. Nosto oli hieman hidas, mutta kokonaisuus oli ihan ok. KOirallaa oli kivaa. Siihen heti perään luoksetulo lyhyeltä matkalta. Pallo jalkojen välistä. Ei taaskaan ollut ihan bueno... Ihku vilkaisi just viime hetkellä puskiin... Otin kuitenkin pitkältä matkalta luoksetulon ja se onnistui loistavasti. Palkka jalkojen välistä. Sari kertoi, että koira rimpuilee heti siinä kohden, kun käännyn ympäri. Täytynee ruveta miettiin patoamista tässä kohden, alkuun tietenkin lyhyillä matkoilla... Loppuun sain vielä täydellisen hienon eteenistumisen, kun kutsuin koiraa autolle lelulla hetsaten ja sanoin lopussa "Tänne". Se tuli tosi kovaa ja veti tiukasti liinat kiinni, eikä edes törmännyt muhun!

Kakkososuudella otimme hyppyä. Alkuun Ihku kiersi sitä kovasti, mutta kun laskimme korkeutta, hyppykin alkoi sujua. Kummallista vain, että koira hyppää aina paremmin Sarin luo... kiertää esteen tullessaan mun luo ja rupeaa tarjoileen edessä maahanmenoja yms... ?? Tätä täytyy pohtia.

Virallisessa sessiossa otin alkuun sivulla istumista ja kontaktia Marjon lähestyessä. Vaikeaa oli, sillä Troyakin oli ihan vieressä ja pikkumiehessä oli intoa hieman liikaakin. Täytynee jatkossa ottaa näitä räpläämisharjoituksia treenin loppuun, kun koira on jo hieman väsynyt. Nyt menee hyvä vire hukkaan ja harjoitus käy liian vaikeaksi. Sitten siirryimme toimintaan. Näytin Marjolle kuinka Ihku osaa tarjota istumista, seisomista ja sit vielä maahanmenoakin sivulta seuraamisesta... Auuuh! Mä oon pöljä! Koiora ei vielä oikein osaa asioita ja pakko on innostua näyttään! Mutta onneksi tämä kauhea harjoitus sujui kuitenkin yllättävän hyvin ja Ihku oli tohkeissaan. Tässä vaiheessa mun olisi pitänyt lopettaa, mutta... yritin ottaa seuraamisia ja käännöksiä sekä namilla, että lelulla että namilla... ja sit koira autoon. Ei se raukka vaan vielä jaksa! Ja nyt mää oikeasti vannon, että yritän jatkossa muistaa ton!

Lenkille vielä koko koiralaumojen kanssa. Troippe ja Rupsu oli ihan sekaisin ja juoksivat hullun lailla pitkin mettäteitä... Mutta Ihku oli oikeasti hieno. Taas se totteli kutsua, vaikka kaverit meni! :) Ja taas mä annoin sen kuitenkin innostua hillumiseen ja taas se lähti... tullen kuitenkin onneksi alle 5 min kuluttua takaisin nolon näköisenä ja sitruunalta tuoksuen. Sokkoampuminen oli osunut...