Ennen lenkkiä otin Ihkun kanssa hieman treeniä Hervannassa. Alkuun noutokapulan heitot ja paot. Lähti innoissaan, mutta sylkee kapulan heti suustaan, kun mä lähden pakoon... Toi hieman pidemmälle, kun en lähtenyt heti juoksemaan. Mmmmhhh... Tarvii tehdä tähän vastaava kuin luoksetuloissa eli toisaalta harjoitellaan edessä paikkaa, sitten läheltä kapulan nouto hetsauksella, josta palkka jalkojen välistä ja näiden yhdistely. Lisäksi täytyy yhdistää nouda-käsky tuohon eteenistumiseen.

Jatkoin luoksetuloilla, joista kolmas oli tottakai liikaa. Lähti vasta toisella käskyllä.... Hitto mä oon ahne!

Seuraamista tarjosi hyvin itse. Otin siitä käännökset oikealle ja heti pallo palkaksi. Nämä menivät hyvin. Yritin vielä loppuun maahanmenoja leikin ohessa, mutta se ei kunnolla onnistunut. Täytyy antaa Ihkun ensin tarjota ja nostaa kierroksia vasta sitten. Kuitenkin ihan hyvä sessio. Tuli taas opittua...

Lenkin jälkeen naksuttelin kotona päiväruoan. Siirsin perusasentoja hieman taapäin. Onnistui hyvin. Sitten käännökset vasempaan ja oikeaan, hyvin. Ihku sai ensin tarjota istumista, yhdistin siihen sanan ja otin sitten suoraan liikkeestä. Mikko oli tuomarina ja sanoi, että oli nopea. Ja siltä se tuntuikin.

... ja sit taas... jatkoin samalla tavalla maahanmenoja, jotka olivat hitaita, koitin seisomista... ja tajusin, että TAAS! Palasin muutamaan istumiseen ja lopussa jättipalkka nopeasta istumisesta. Seisomisviikko vaikka parin viikon kuluttua, sitten maahanmenot, ei sekoittamista, ennen kuin sujuvat hyvin erikseen!