Treenit IPO-klubin kentällä. Ja nyt nähtiin, että kyllä suunnittelu auttaa! Yhdet parhaimmista treeneistä ikinä!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Alkuun Ihkulla yksi hetsausnouto ja pako. Sari naksautti paluuvauhdista. Koira piti kapulaa vielä pitkään suussaan tämän jälkeenkin. Hyvä!

Seuraavaksi läheltä luoksetulot, palkkaus jalkojen välistä. Sama myös pitkällä matkalla. Molemmat hienosti.

Sitten vielä kapulan pidon ja noston naksuttelua. Nämäkin tosi hyvin.

 

Tauon jälkeen hyppyjä tarjoamisen pohjalta. Nyt Ihkulla meni hieman aikaa ennen kuin aloitti hyppimisen, mutta sitten sujui hyvin. Lopetettiin myös ajoissa. Hieman leikkimistä ja patoamista, syöksyjä maasta leluun ja saalistusta. Ja mä harjoittelin naksuäänen käyttöä oikein, eli ensin naksu ja sitten vasta muu liike ja leikki. Loppuun vielä naksutteluja kontaktista, hieman seuraamisesta ja aavistus kääntymisistäkin. Hyvin menivät kaikki! J Kaikkien osaliikkeiden välissä Ihku oli käskyn alla maassa ja se kyllä auttaa asiaa. Saalistusleikkiä pitää lisätä ja mahdollisesti kahdella noutokapulalla leikki ottaa taas mukaan.

 

Tottistreenien jälkeen tein hieman huonomman jäljen. 2 kulmaa, jotka molemmat menivät huonosti. Pidin liikaa vastaan enkä antanut koiran tehdä itse, ohjailinkin… Lisäksi tallaan kulman liian suurpiirteisesti, koetan seuraavalla kerralla tehdä paremmin nyt Sarin kanssa asiaa pohdittuani. Plääh… Täytyy nyt tosissaan keskittyä hommaan. Koiran täytyy saada erehtyä ja toisaalta sitä täytyy auttaa heti, kun se merkkaa oikean suunnan. Pitää hakea samaa fiilaria kuin yksittäiskulmissa.

 

Ehtoolla vielä juoksulenkille porotusten kanssa. Se oli sentään taas ihanaa!