Sari, Ari ja koirat tulivat vierailulle lauantaina. Hienosti pennet tulivat edelleen toimeen keskenään. Päivä sujui joutuisasti ilman härdellejä. Metsälenkillä Ihkua hieman ahdisti, kun Leevi sai sitruunahunnutuksen, mutta muuten reissu sujui hyvin. Iippa oli hyvin kuulolla eikä karkailun elkeitä ollut lainkaan.

Kävimme R:llä jäljestämässä (107.) 300 askelta, tyhjiä ad 5, kolme kulmaa (o-v-o). Nyt lähtö vastatuuleen, joka oli siis aivan uusi elementti. Ensimmäinen kulma sujui aavistuksen varmistellen. Alkuun Ihku lähti hyvin kääntymään, mutta jäi kuitenkin hieman paikalle pyörimään, vaikka vahvistin kulmaa siirtymällä nopeasti koiran taa. Voi olla, että tuuli hieman vaikutti tähän. Ihku jatkoi kuitenkin hyvin heti kulman jälkeen. Kakkoskulmasta sai hajun ennen kulmaa ja yritti oikaista pari askelta ennen. Estin kuitenkin koiran etenemisen ja kiltisti se palasi askelmalle takaisin ja suoritti kulman tosi tarkasti ja vauhdilla. Hyvä opetuskulma! Viimeinen kulma sujui parhaiten, se oli sujuva ja tarkka. Loppukuppi oli n. 30 askeleen päässä siitä ja sen ilmaisu oli huomattavasti aikaisempaa nopeampi. Hyvä! Ehkä sekin nyt alkaa palautua.

Illalla Ihkulla ja Leevillä oli aavistus rähinää ilmassa, mutta puutuimme asiaan heti ja selvisimme siitäkin. Aikamoista veitsenterällä leikkimistä tää urosten kanssa pelaaminen näyttää kuitenkin olevan...